Delinqüència informàtica. 3 de noviembre

Aquesta setmana parlem sobre delinqüència informàtica i mal ús d’Internet, coordina Santiago. Existeix tota una subcultura al món hacker, mencionar la ética hacker i una llarga llista d’adjectius sobre personatges que creuen ser hackers i que abusen dels seus coneixements (hi ha molta desinformació i descontrol al respecte), en principi un hacker seguint amb la seva ètica, és constructiu i utilitza els seus coneixements avançats pel be de la comunitat -un exemple el teniu amb guifi.net una comunitat wireless que construeix infraestructura de una manera lliure i oberta per fer arribar l’ample de banda a tothom-.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.